Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek 2016

Geplaatst op 23 augustus, 2016

Medewerkersavond:
Op maandag 29 augustus zullen de VBW tenten weer opgebouwd worden op het terrein aan de Sarskampseweg. Op deze avond nodigen we u en jou uit voor de medewerkersavond. Elk jaar is het belangrijk om ons samen voor te bereiden op de komende week door praktische zaken door te nemen, kort stil te staan bij het thema, en bovenal door het werk in gebed bij de Heere te brengen. We openen de avond om 19:45 uur op het VBW terrein. Graag tot dan!

Brengen, ophalen en parkeren:
Zou u zo veel mogelijk op de fiets uw kinderen willen brengen en ophalen? Dat vanwege de veiligheid en de ruimte! Er is net als andere jaren een parkeerverbod aan de Sarskampseweg van kracht, daarom kunt u dit jaar uw auto (even) kwijt op het terrein van bouwbedrijf Van Steenbergen. We streven ernaar om bezoekers op een zo veilig mogelijke manier op het terrein te laten komen, maar hebben te allen tijde uw medewerking nodig. Alvast dank voor uw medewerking!

Pannenkoekenbakkers:
Er zijn nog niet voldoende pannenkoekenbakkers en daarom doen we nogmaals een oproep. Op donderdagmiddag 1 september willen we de kinderen op de VakantieBijbelWeek graag verrassen met pannenkoeken. Bent u die middag (voor 16.00 uur) in de gelegenheid om thuis pannenkoeken te bakken? Dan kunt u daarmee heel veel kinderen (en ons) blij maken. Geef u op bij Willy den Otter via 0418 642422 / j.denotter@hetnet.nl, of via onze website www.vakantiebijbelweek.net. U hoort van haar wat er van u wordt verwacht. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

Evaluatie medewerkers:
De VBW moet weliswaar nog beginnen. Toch willen we voor de medewerkers alvast de datum doorgeven waarop we de VBW hopen te evalueren. Dit is op dinsdagavond 6 september om 20.00 uur op de zolder van Eben-Haëzer. Van harte welkom!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht