Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek 2016

Geplaatst op 08 september, 2016

DANK!
We kijken weer met grote dankbaarheid terug op een mooie VakantieBijbelWeek. We mochten weer veel enthousiaste kinderen en tieners verwelkomen op het veld. We hopen en bidden dat alle activiteiten en contacten mogen bijdragen aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk, en tot opbouw van de gemeente. We danken op de eerste plaats de Heere God voor alle zegeningen die we ontvingen bij het organiseren van de VBW, en het daadwerkelijke uitvoeren van het programma. We willen alle medewerkers oprecht en hartelijk bedanken voor de belangrijke hulp en inzet. Ten slotte willen we iedereen bedanken die de VBW tot hulp is geweest door het beschikbaar stellen van materialen, zichtbaar of achter de schermen. Dank daarvoor!

Praktische zaken:
Tijdens de VBW-activiteiten zijn er wat voorwerpen/kledingstukken achtergebleven op het terrein. Deze zijn af te halen bij Familie Den Otter, Kershof 5 te Bruchem.
Verder willen we het bankrekeningnummer voor eventuele giften onder uw aandacht brengen: NL65 RABO 0374 386 099.

T-shirts:
Tijdens de VBW droegen alle medewerkers een groen shirtje! Zou iedereen die nog zo'n shirt thuis heeft dit ongewassen(!) willen inleveren bij Annette Huisman? Haar adres is: Kwartelkoning 13 te Bruchem. Hartelijk bedankt voor de medewerking.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht