Welkom bij Rommelmarkt Bruchem

Wij raden u aan deze website in de gaten te houden voor mogelijke wijzigingen omtrent de schuurverkopen

D.V. zaterdag 21 mei  de 40e  R0MMELMARKT IN BRUCHEM

Welkom  van 9.00 tot 15.00 uur in het centrum van ons dorp. Op pleinen en straten rond de kerk en in gebouw Eben-Haézer.

Voor degenen die met de auto komen: volg de parkeeraanwijzingen op de borden, dan parkeert u op loopafstand van de markt en krijgen we geen chaos in het dorp.

De grootste rommelmarkt van de regio heeft een jubileum! Op deze 40e editie vindt u alles wat we deze laatste jaren verzameld hebben. Onze kracht is een overweldigend aanbod van een grote diversiteit van goed gesorteerde spullen. Deze staan buiten op ca 100 kramen en in stands.  In gebouw Eben-Haézer zijn 2 zalen gevuld met boeken. Evenals de boekenzalen heeft onze uitgebreide kleding-afdeling landelijke bekendheid.          Meubels klein en groot, (huishoud)-electra, lampen, curiosa/antiek, interieur decoratie, serviesgoed, bestek, tupperware, pannen en potten, riet, tuinbenodigdheden, speelgoed, glaswerk LP/CD en DVD's, vazen en bloempotten, baby- en kinderspullen, fietsen en buitenspeelgoed, klokken etc. kaarsen en kaarsenstandaards en allerlei andere hebbedingen.

De catering is ook dit jaar weer goed voorzien om de inwendige mens te verzorgen. O.a. Pannenkoeken, frites, saté, hamburgers, frikandellen, broodjes gezond, ijs, fris, thee en koffie met de bekende overheerlijke Bruchemse aardbeienvlaaitjes

Kom genieten van de sfeer en de gezelligheid van het jaarlijkse hoogtepunt van Bruchem.

Rommelmarktschuur, Middelstraat 2 in Bruchem (niet open op 21 mei a.s., want alle spullen zijn te vinden op de rommelmarkt)

Bent u op zoek naar iets specifieks? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om op afspraak (ook door de weeks) langs te komen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jan Huisman (06-41705445) of Gerard den Otter (06-15695428).

Rommelmarkt Bruchem is in 1980 begonnen als een actie georganiseerd door de toenmalige leden van de jeugdvereniging. Zij gingen op vrijdag het dorp rond voor spullen, die dan de daarop volgende zaterdag werden verkocht. Inmiddels is Rommelmarkt Bruchem uitgegroeid tot een activiteit die het hele jaar door zo'n 30 vrijwilligers bezig houdt en op de jaarlijkse zomermarkt 200 vrijwilligers van de straat houdt. Na de zomermarkt worden de nog bruikbare spullen die over zijn verzameld en naar een door Bruchem gesteunde gemeente in Roemenië gestuurd. Daar wordt met deze spullen nog een markt gehouden om in de kosten te voorzien.

De verschillende markten en schuurverkopingen resulteren in een opbrengst van ong. € 50.000,- per jaar wat bestemd is voor de kerk en goede doelen, zoals projecten in Roemenië (voedselvoorziening), Bulgarije (weeshuis), Amsterdam (evangelisatie) en giften aan bijv. hulporganisaties en voedselbank.

KLIK HIER VOOR FILMPJE ROMMELMARKT 25 MEI 2019!

AANBOD

Kleding (gewassen en onbeschadigd)

Meubels

• Dameskleding - herenkleding - kinderkleding
  • Schoenen - laarzen
  • Hoeden - tassen
  • Riemen- handschoenen - panty's - sokken
  • Sjaals - sieraden
  • Babyspullen
  • Hobby spullen - lappen (geen linnengoed)
  • Gordijnen - vloerkleden
  • Buggy's - boxen - ledikantjes

Speelgoed

Lampen

• Speelgoed - Spellen - Puzzels
  • Skeelers - schaatsen - helmen
  • Grote sortering lampen

Kleine meubelen

Grote meubelen

• Spiegels - kapstokken
  • Schilderijen
  • Klein meubelen
  • Riet - Rotan - Hout - Plastic
  • Bankstellen
  • Kasten
  • Bureau's

• Grote sortering boeken
  • Kaarten
  • Muziekinstrumenten

INZAMELEN

Geef uw spullen een tweede kans!!

Op iedere eerste zaterdag van de maand m.u.v. juni, juli en augustus (vakantie) is de schuur aan de Middelstraat 2 te Bruchem open van 9.00 tot 12.00 uur voor verkoop en inzamelen van spullen. Voor een tussentijdse afspraak kunt u contact opnemen via 06-15695428.

Wat kunnen we gebruiken?

Voor een geslaagde rommelmarkt hebben we spullen nodig, veel mooie spullen. U kunt uw bijdrage leveren door ons uw overtollige, mooie nog bruikbare spullen aan te bieden. Zoals:

• Meubels (geen grote kasten) met mogelijkheid van verkoop (modern, antiek en klassiek);
  • Serviesgoed, glaswerk, keukengerei;
  • Schilderijen, pentekeningen, lijsten e.d.;
  • Kleding, sieraden, tassen en koffers;
  • Boeken, platen en c.d.”s;
  • Speelgoed, puzzels, kinderboeken, etc.;
  • Tuingereedschap, bloempotten ect.;
  • Elektrische apparatuur (werkend) zoals koelkasten, diepvrieskasten, wasmachines, etc.;
  • t.v's (plat scherm), computers met plat beeldscherm.

Uitzondering: Orgels en piano's, grote kasten, grote tv's en oude computers, deze kunt u gratis inleveren bij de AVRI millieustraat (Dwarsweg 26, 5301 KT in Zaltbommel).

Hoe werkt het met het aanbieden van uw spullen?

U kunt uw goede spullen brengen bij de rommelmarktschuur aan de Middelstraat 2 te Bruchem op iedere eerste zaterdag van de maand m.u.v. de maanden juni, juli en augustus (vakantie). Openingstijden zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Kunt u de spullen zelf niet brengen?

Ophaalservice: wie op deze dag zelf geen mogelijkheid heeft tot brengen kan tot vrijdagavond (21.00 uur) telefonisch kenbaar maken dat er spullen opgehaald kunnen worden.
Overige service: gaat u binnenkort verhuizen, kleiner wonen of uw interieur veranderen, dan kunt u met ons contact opnemen om een afspraak te maken.
Jan Huisman 06-41705445 / 0418-562219 en Gerard den Otter 06-15695428.