Vorig bericht   Volgend bericht

Werkvakantie Bulgarije

Geplaatst op 26 juli, 2016

Terugkeer

Heeft u ook zo genoten van de blog- en vlogberichten vanuit Bulgarije? Deze zijn nog te bekijken op www.samendelen.net of via facebook: expeditie Vratza. Wanneer u deze kerkbode leest zit de werkvakantie er al weer bijna op. A.s. zaterdag 30 juli hoopt de werkgroep weer terug te keren. Wilt u de verhalen ook horen uit de eerste hand? Dan bent u deze zaterdag van harte welkom om de werkgroep welkom te heten om ongeveer 10.30 uur bij Eben-Haëzer in Bruchem.

Informatieavond

Op 23 augustus houden we in Eben Haëzer een informatieavond voor heel de gemeente, waarop we willen terugkijken op het project en een verantwoording zullen geven van de inzet van de financiële middelen. Omdat enkelen van de werkgroep voor langere tijd naar het buitenland gaan voor studie, is er voor gekozen om deze avond toch al in de vakantie te houden. Ondanks dat hopen we toch velen van u te ontmoeten om onze verhalen met u te mogen delen. Een ieder van harte welkom!!

Financiën

Het afgelopen jaar zijn er veel acties gehouden om geld op te halen voor de jongeren in het tehuis in Bulgarije. We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor de ondersteuning van dit project. De klussen van de klussenveiling zijn al (bijna) allemaal geleverd. Hierdoor komt de totale opbrengst van de klussenveiling en barbecue op € 2.422,--. In totaal is er ruim € 8.500,- opgehaald d.m.v. acties en giften. Samen Delen verhoogt het opgehaalde bedrag met 10%. Daarnaast heeft Samen Delen €1.500 beschikbaar gesteld om te besteden aan doelen in en rond het weeshuis. Ook de opbrengst van de collecte op zondag 17 juli, die € 981,75 bedroeg, zal hieraan besteed worden. Verder betaalt Samen Delen een deel van de kosten die de werkgroep Bulgarije maakt voor eten, verblijf en vervoer tijdens de werkvakantie boven op de eigen bijdrage de deelnemers hebben betaald. We willen iedereen heel erg bedanken die op welke manier dan ook bijgedragen heeft aan dit project. Als werkgroep voelen we ons gesterkt door een gemeente die achter ons staat en bovenal door God.                                                                   

De werkgroep Bulgarije.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht