Vorig bericht   Volgend bericht

Werkvakantie Bulgarije

Geplaatst op 11 mei, 2016

Gemeentebarbecue en klussenveiling:
Hallo iedereen! Namens de werkgroep Bulgarije hopen we dit jaar opnieuw een gemeentebarbecue en klussenveiling te organiseren op zaterdag 11 juni. Dit jaar zullen deze plaatsvinden in Kerkwijk. Vanaf 16:00 bent u welkom bij Pro Rege en staat er een hapje en een drankje voor u klaar. De klussenveiling zal dan gehouden worden en aansluitend meteen de barbecue. Ook vragen we u om nog na te denken over klussen die u aan kunt bieden of klussen die u zoekt. Deze kunt u indienen via samendelen.net, waar ook het opgeven voor de barbecue kan. Voor meer informatie: mail naar werkvakantiebulgarije.@gmail.com, ga naar samendelen.net of vind ons op Facebook.

High Tea:
Taartjes, cakejes en hartige hapjes! Vrijdag 1 juli 2016 organiseren we als 'Werkvakantie Bulgarije' weer een High Tea. Je bent van harte welkom vanaf half zes op Ottersdam 1 in Bruchem. Dit keer kun je ook een cadeaubon bestellen voor bijvoorbeeld je vriendin. Zin gekregen in een gezellige avond vol lekkere hapjes? Geef je dan op of bestel de cadeaubon via samendelen.net

Opbrengst aardbeienactie: 
De aardbeienverkoop van 7 mei heeft een nettobedrag van €1222,20 opgeleverd. Hartelijk dank aan alle kopers, verkopers en aardbeien-teler Gijbert Kreling voor hun bijdrage aan deze actie.


Groetjes, de Bulgarijegangers

 

Terug naar het nieuwsoverzicht