Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek 2021

Geplaatst op 20 juli, 2021

Thema ‘Hallo contact?’

Ben je het thema nog niet vergeten? Een aantal keer hebben al contact met je gezocht via de kerkbode, via Facebook of e-mail. Maar we zijn blij dat we deze zomer écht contact met jou kunnen maken op het veld.

Contact maken met God lijkt soms misschien ook moeilijk. Je kunt Hem niet zien, horen of aanraken. Gelukkig mogen we weten: God kan tóch contact met ons maken, Hij wil ook niets liever. Daar gaan we op de VakantieBijbelWeek dit jaar meer over leren. Onder andere door het verhaal waarin God contact maakt met Paulus die op weg is naar Damascus. Ook door het verhaal waarin Paulus de mensen in Athene uitnodigt om op zoek naar God te gaan. Ten slotte laat het verhaal van Petrus in gevangenis zien dat het gebed van de gemeente om Petrus zijn vrijlating wordt verhoord. Net als Petrus mogen ook wij er op vertrouwen dat God voor ons zorgt. Dat zijn drie ontzettend mooie- en belangrijke verhalen uit de Bijbel waar we veel over gaan leren.

Pannenkoekenbakkers

Op donderdagmiddag 2 september willen we de kinderen zoals gewoonlijk weer graag verrassen met pannenkoeken. Bent u die middag in de gelegenheid om pannenkoeken te bakken en deze uiterlijk 15:45 uur aan te leveren? Dan maakt u heel veel kinderen blij! Geef u op door te mailen naar vakantiebijbelweek@gmail.com, of via onze website www.vakantiebijbelweek.net. U hoort vervolgens wat er van u wordt verwacht. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht