Vorig bericht   Volgend bericht

Bezoek medewerkers Dabar

Geplaatst op 03 augustus, 2021

In de ochtenddienst van 8 augustus zullen enkele Teamleden van het Dabar-team uit Aalst aanwezig zijn in de kerk in Bruchem. Zoals gebruikelijk zullen zij wat vertellen over het Dabar-werk op camping De Rietschoof. Via deze weg wensen we de Dabar-medewerkers en de commissie een gezegende periode toe! We bidden dat de Heere ook dit werk wil gebruiken tot uitbreiding van Zijn koninkrijk.

Mocht u/jij het leuk vinden om een keer met het héle team kennis te maken op de camping en voor ze te bidden tijdens de bidstond op dinsdag- en/of donderdagavond dan ben(t) u/jij van harte welkom! Door er te zijn, raak je nóg meer betrokken bij het werk wat deze jongeren mogen doen en met welke uitdagingen ze soms te maken hebben. Van harte uitgenodigd, meld je dan even aan op dabaraalst@outlook.com of 06-37406715 (Jeline Bragt-van Eck). 

 

I.v.m. het bezoek van de Dabar-medewerkers is er na afloop van de ochtenddienst op 8 augustus (bij droog weer) gelegenheid de medewerkers en elkaar te ontmoeten buiten op het Eben-Haëzerplein. Voor koffie en iets fris wordt gezorgd.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht