Vorig bericht   Volgend bericht

Vakantiebijbelweek 2019

Geplaatst op 29 juni, 2019

Het thema van 2019 is: 'SchatRijk’. In veel verschillende musea in ons land is ontzettend veel te zien, te leren en te ontdekken over onderwerpen van vroeger én van nu. Soms zijn er schatten van onvoorstelbare waarde te zien. In een museum kun je genieten van wat anderen hebben gemaakt, maar óók om iets te ontdekken en te leren wat nooit mag vergaan. Tijdens de VBW geven we schatten van en over God door. Schatten van een ander Rijk, namelijk het Rijk van God. Deze schatten laten zien wie God is in de geschiedenis, welke grote dingen Hij heeft gedaan. Maar ook hoe we mogen genieten van alles wat God geeft aan ons. De schatten in de Bijbel laten zien dat God niet is gebonden aan tijd en plaats. Hij is gisteren, vandaag en in de toekomst dezelfde grote en sterke God, die van ons houdt en niets liever wil dan dat we ons leven aan Hem toevertrouwen. Door de schatten die God ons geeft word je pas echt rijk! Rijk omdat je bij God en Jezus mag horen.

Ben jij/ bent u erbij in de week van 11 t/m 18 augustus? We heten iedereen, maar speciaal alle kinderen en tieners, weer van harte welkom op het veld aan de Sarskampseweg in Kerkwijk. We hopen weer op alle hulp, betrokkenheid en gebed voor een mooie week!.

Medewerkers:

Om de VBW mogelijk te maken hebben weer vele helpende handen nodig. Hebt u tijd om ons te helpen, geef u / je dan op via www.vakantiebijbelweek.net/opgeven

Meesparen:

Voor de knutselwerkjes op de VakantieBijbelWeek zijn we op zoek naar olvaritpotjes en/of kleine glazen frisdrankflesjes. Spaart u ze voor ons? U mag ze afgeven bij Annemarie Bragt (Otterdam 1) of Annette Huisman (Kwartelkoning 13) in Bruchem.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht