Vorig bericht   Volgend bericht

Alpha cursus

Geplaatst op 15 december, 2015

Al eerder hebben we u geïnformeerd over de Alpha-cursus die vanuit de evangelisatiecommissie in januari wordt aangeboden in onze gemeenten. In januari wordt de persoonlijke uitnodiging huis aan huis verspreid. De startavond zal plaatsvinden op D.V. maandagavond 25 januari a.s. vanaf 19.00 uur in Eben-Haezer. Wellicht heeft u al met iemand gesproken die u geschikt zou vinden voor de Alpha-cursus. Of wellicht neemt u zelf graag deel aan de cursus! Noteer deze datum dan alvast in uw agenda. We zullen u die avond iets vertellen over het ontstaan en de opzet van de cursus. Voelt u zich vrij om na deze avond te besluiten wel of niet deel te nemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.alpha-cursus.nl of kunt u contact opnemen met Dilia van den Bogerd, 0418-642790 of Rianne van Holland,  brvanholland@hotmail.com

 

Alpha-helpers gevraagd!
Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn wij op zoek naar gemeenteleden die onze evangelisatiecommissie willen en kunnen helpen met praktische zaken. Elke cursusavond start met een gezamenlijke maaltijd. Vindt u het bijvoorbeeld leuk om voor één van de avonden te koken of de zaal klaar te maken/aan te kleden of op te ruimen en op deze manier uw steentje bij te dragen aan de cursus? Heel graag! Ook dat kunt u bij bovenstaande contactpersonen melden.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht