Pizzamaaltijd 6 juli 2019

Op deze pagina kunt u zich opgeven voor de activiteit zelf of kunt u pizza's bestellen om af te halen. Pizza's worden ter plekke bereid en gebakken in een professionele oven. Sommige pizza's worden zowel met vlees als vleesvervangers aangeboden. Heeft u liever vleesvervangers i.p.v. vlees? Laat het dan bij de bestelling weten in de opmerking. Op de activiteit zelf worden beide soorten geserveerd.

Tijdstip: Zaterdag 6 juli 2019, vanaf 17:00 uur is de inloop. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Rond 18:00 uur hopen we de eerste pizza's rond te serveren.
Inbegrepen: hapjes vooraf, onbeperkt pizza's, onbeperkt drinken (zolang de voorraad strekt)
Prijs: achteraf door uzelf te bepalen
Locatie: achter de kerk van Kerkwijk

Voor het afhalen gelden wel vaste prijzen. Mocht u uw bestelling later willen wijzigen, mail dan gerust naar werkvakantiebulgarije@gmail.com.

Let op: zonder bevestigingsmailtje is uw aanmelding/reservering niet goed doorgekomen. Als het e-mailadres niet goed ingevuld is, bijvoorbeeld met een spatie achter het e-mailadres, wordt de aanmelding/reservering niet goed verwerkt. Bij een gelukte aanmelding of reservering ontvangt u altijd een bevestingsmail op uw e-mailadres. Deze kan in uw spambox terecht komen.

Bestellijst:
1. Pizza margharita - tomaat, kaas, oregano €6
2. Pizza salami - tomaat, kaas, salami, oregano €7,50
3. Pizza groente vegetarisch - tomaat, kaas, diverse soorten groenten, rucola, oregano €8
4. Pizza hawaï - tomaat, kaas, ananas, oregano €9 vegetarische optie mogelijk
5. Pizza pollo - tomaat, kaas, kip, ui, paprika, champignons, oregano €10 vegetarische optie mogelijk

Aanmelden / bestellen is helaas niet meer mogelijk.