Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek

Geplaatst op 02 augustus, 2022

Pannenkoekenbakkers 
Op donderdagmiddag 1 september gaan we de kinderen verwennen met heerlijke pannenkoeken na het bouwen van een mooie hut. Bent u die middag in de gelegenheid om pannenkoeken te bakken en deze uiterlijk 16:15 uur aan te leveren? Dan maakt u heel veel kinderen blij! Geef u op door te mailen naar vakantiebijbelweek@gmail.com, of via onze website www.vakantiebijbelweek.net. U hoort vervolgens wat er van u wordt verwacht. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

Amerikaanse Maaltijd en Sing-in
Nog een ‘smakelijk’ bericht. Op vrijdagavond houden we de gebruikelijk sing-inn om 19:00 uur. Dit jaar willen we vooraf met jong en oud de maaltijd delen in de vorm van een Amerikaanse Maaltijd. Niet iedereen weet wat dit inhoud. Dat betekend namelijk geen grote hamburgers en veel frietjes op het menu. Je maakt een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht en neemt dit mee voor het aantal personen waarmee je zelf aanwezig bent. Zo is er voor ieder wat wils en genieten we van elkaars kookkunsten! De Amerikaanse maaltijd begint om 17:00 uur, aansluitend start om 19:00 uur de sing-inn. Opgave is niet nodig, van harte welkom!

Spelmiddagen tieners
Tijdens de kindermiddagen doen we met alle kinderen spellen op het veld. Net als vorig jaar maken we het voor de deelnemers van 11 en 12 jaar (groep 7 en 8) wat spannender en uitdagender dan anders! In plaats van de gebruikelijke spelletjes gaan jullie op dinsdag en woensdag een speciaal programma voor tieners doen. Durf jij het aan? 

Sparen
Wij zoeken nog steeds oude dekbedovertrekken, gordijnen, lakens en vitrages voor de Vakantiebijbelweek. Wie kan ons helpen? De kinderen kunnen dan weer mooie hutten bouwen tijdens de laatste dag! Belt u Anja van Diggelen, dan worden de spullen opgehaald: 552967 of 06-22027114. Alvast hartelijk dank!

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht