Vorig bericht   Volgend bericht

Rommelmarkt

Geplaatst op 09 juni, 2020

Jaarlijkse rommelmarkt
Over het houden van de jaarmarkt op een nader te bepalen datum heeft de activiteitencommissie zich recent beraden. De huidige omstandigheden geven aanleiding een verantwoorde keuze te maken. Doorslaggevend hierbij is het belang van de volksgezondheid. Op dit terrein is het beleid van de overheid duidelijk. Denk hierbij o.a. aan de maatregel ten aanzien van de onderlinge afstand. Dit mede in het licht van de te verwachten toestroom van bezoekers. Alles in overweging nemende heeft de organisatie het besluit genomen de rommelmarkt 2020 definitief niet door te laten gaan. Een besluit voor de jaarmarkt in mei 2021 wordt genomen in de tweede helft van dit jaar.

Verkoop schuurvoorraad  
De voorraad spullen in de Huismanschuur aan de Middelstraat verhuist niet meer naar de omgeving van het Kerkplein. Wat dan wel? In de nu ontstane situatie is het mogelijk op bescheiden schaal spullen aan te bieden. Uiteraard binnen de richtlijnen van de overheid. Aanstaande zaterdag 13 juni is de schuur aan de Middelstraat 2 te Bruchem geopend van 9.00 uur tot en met 12.00 uur. De bedoeling is om daarna op vier achtereenvolgende zaterdagen (20 juni, 27 juni, 4 en 11 juli) open te zijn. Er worden maximaal 30 personen op het terrein en tot de hal toegelaten. De controleurs, die u bij de toegangspoort aantreft, geven u de nodige instructies over de veiligheidsmaatregelen. Op deze wijze krijgt u de gelegenheid  alsnog te snuffelen in de ontstane voorraad, die anders het marktterrein zou hebben gevuld. Zo kunt u bijvoorbeeld tegen een speciale actieprijs een keuze maken uit de tuinmeubelvoorraad. Voor inlichtingen over deze schuurverkoopdagen kunt u contact opnemen met de familie Huisman (06-41705445).

Tussentijdse schuurverkoop
Zoekt u tussentijds heel gericht naar een artikel uit de collectie van de rommelmarkt? Dan kunt u een speciale afspraak maken. Onder de volgende nummers komt u in contact met de schuurbeheerders: 06-15695428 of 06-41705445. De coronamaatregelen worden hierbij strikt in acht genomen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht