Vorig bericht   Volgend bericht

Alpha-cursus

Geplaatst op 15 december, 2021

Al eerder hebben we u/jou geïnformeerd over de Alpha-cursus die vanuit de evangelisatiecommissie in januari wordt aangeboden in onze gemeenten. In de week voor kerst zal de persoonlijke uitnodiging samen met de kerstkaart en het Elisabeth Magazine worden verspreid. Omdat we niet weten welke coronamaatregelen eind januari zullen gelden, hebben we besloten de promotie van de Alpha-cursus toch door te zetten. De startavond zal plaatsvinden (onder voorbehoud) op woensdagavond 26 januari 2022 vanaf 20.00 uur op de zolder in Eben-Haezer.

Wellicht heeft u/heb jij al met iemand gesproken die u/je geschikt zou vinden voor de Alpha-cursus of zou u/jij zelf graag willen deelnemen! Kom vooral samen of neem iemand mee, iedereen is hartelijk welkom! Noteer de datum alvast in uw/jouw agenda. We zullen die avond iets vertellen over het ontstaan en de opzet van de cursus. De persoonlijke uitnodiging betreft tegelijkertijd een aanmeldingsformulier. We zouden het op prijs stellen als hiervan gebruik wordt gemaakt, zodat we voorbereidingen kunnen treffen op uw/jouw komst.

Deelname aan de cursus is gratis. Voor meer informatie kun(t) u/je terecht op www.alpha-cursus.nl of contact opnemen met Jolanda Huisman 06-15477798 / Jeroen Weijer 0418-643152 of mailen naar info@evangelisatiecommissie.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht