Vorig bericht   Volgend bericht

Werkvakantie Bulgarije

Geplaatst op 06 oktober, 2023

Beste jongeren,

Voor komende zomer hopen we weer een groep te kunnen vormen om samen op werkvakantie te gaan naar Bulgarije. De voorkeursperiode van de werkvakantie is van 15 tot 27 juli 2024. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Enthousiasme is het allerbelangrijkste! We willen de naastenliefde die Jezus ons leert, delen met de jongeren uit de tehuizen in Bulgarije. Dat kan heel praktisch met klus- en kinderwerk, maar ook alleen al onze aanwezigheid en financiële steun draagt bij aan hun welzijn.

Je kunt je aanmelden voor de voorbereidingen via samendelen@hervormdbruchem.nl. Dit kan tot uiterlijk 1 november. Ook als je nog twijfelt of vragen hebt, nodigen we je van harte uit. Je krijgt dan meer concrete informatie. Totdat we de reis boeken, kun je nog afzien van je aanmelding. Weet je nu al dat je niet meegaat, maar wil je wel graag meehelpen met de acties om geld op te halen? Daar zijn we heel blij mee! Informatie hierover volgt later.

Voor vragen kun je dus mailen, maar ook iemand van het bestuur aanspreken (Marjanne, Huub, Izak of Ton) of iemand die eerder al eens op werkvakantie is geweest. Via de website zijn ook de blogs terug te lezen: hervormdbruchem.nl/bulgarije.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht