Vorig bericht   Volgend bericht

Werkgroep Bulgarije

Geplaatst op 14 juni, 2022

We zijn blij met het verloop en de opbrengst van de muziek- en samenzangavond van afgelopen vrijdag. We hebben een prachtig bedrag opgehaald waar we veel mee kunnen doen!

De komende weken organiseren we nog enkele acties om hopelijk nog meer geld op te kunnen halen. De eerstvolgende actie wordt de pubquiz, een interactieve en gezellige avond voor jong en oud! Hou dus vrijdagavond 24 juni maar vast vrij in je agenda (vanaf 19.30 uur in Eben Haëzer).

Ook is er 2 juli een gemeentemaaltijd, we zullen met elkaar gezellig pizza eten bij Pro Rege. Voorafgaand aan de gemeentemaaltijd houden we een klussen- en talentenveiling. Er worden dan aangeboden diensten geveild. De opbrengst van de veiling gaat naar het project in Bulgarije. U kunt zelf uw diensten aanbieden en/of aanvragen via de website www.hervormdbruchem.nl/bulgarije. Denk hierbij aan een taart bakken, een heg snoeien, muziekles geven, iets schilderen, oppassen etc. Kortom, iedereen kan zijn/haar steentje bijdragen. Als u nog vragen heeft kunt u mailen naar werkgroepbulgarije@gmail.com.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht