Vorig bericht   Volgend bericht

Vakantiebijbelweek

Geplaatst op 24 juli, 2019

Pannenkoekenbakkers:
Op donderdagmiddag 15 augustus willen we de kinderen zoals gewoonlijk graag verrassen met pannenkoeken. Bent u die middag in de gelegenheid om pannenkoeken te bakken en deze uiterlijk 15.45 uur aan te leveren? Dan maakt u heel veel kinderen blij! Geef u op door te bellen naar 0418 745114, te mailen naar vakantiebijbelweek@gmail.com, of via onze website www.vakantiebijbelweek.net. U hoort vervolgens wat er van u wordt verwacht. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

Apparatuur sparen:
Wij zijn op zoek naar kleine afgedankte apparatuur voor onze knutselmiddagen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een scheerapparaten, radio’s, toetsenborden, computers, naaimachines, enzovoort. I.v.m. inkt worden geen printers gebruikt. U mag ze afgeven bij Annette Huisman (Kwartelkoning 13 in Bruchem). Alvast bedankt voor uw hulp.

Potjes / Flesjes sparen:
Voor de knutselwerkjes op de VakantieBijbelWeek zijn we op zoek naar olvaritpotjes en/of kleine glazen frisdrankflesjes. Spaart u ze voor ons? U mag ze afgeven bij Annemarie Bragt (Otterdam 1) of Annette Huisman (Kwartelkoning 13) in Bruchem.

Medewerkers:
Om de VBW mogelijk te maken hebben weer vele helpende handen nodig. Hebt u tijd om ons te helpen, geef u / je dan op via www.vakantiebijbelweek.net/opgeven

 

Terug naar het nieuwsoverzicht