Vorig bericht   Volgend bericht

Impressie Dabar Aalst 2022

Geplaatst op 06 september, 2022

Graag nemen wij u mee in de week dat er Dabarwerk gedaan mocht worden op camping De Rietschoof in Aalst. Het Dabarteam bestond uit vijf personen, aangevuld met jongeren uit de Bommelerwaard die een aantal dagen mee konden helpen. Het team is onder de indruk gekomen van het werk van God op de camping. Ze mochten onder het jaarthema van de Bijbelstudies ‘You're right here’ echt ervaren dat ze door God geroepen waren op deze camping. Op zaterdag en zondag tijdens het flyeren en de Meet & Greet hoorden ze vaak: wat jammer dat jullie er nu pas zijn!

Omdat we zo laat in het seizoen waren, was de opkomst wat lager maar de gesprekken, vooral met de jongeren, waren open en geïnteresseerd. Het team voelde de vrijmoedigheid om voor te lezen uit het Lukasevangelie met een groep tieners. Als er een adempauze genomen werd, klonk er uit de kring ‘niet stoppen!’ Bij het afscheid is het Lukasevangelie uitgedeeld. We zijn God erg dankbaar dat het werk in Aalst ook dit jaar doorgang mocht vinden. We zijn dankbaar voor de bemoedigende kaarten en de ontvangen boodschappen voor het team. We zijn dankbaar voor alle handen die ons hielpen. Door te koken voor het team, bij het schoonmaken van de verblijven en door de handen te vouwen in aanhoudend gebed! Ook danken we voor de hartelijke ontvangst in de gemeente Bruchem.

Nu moeten we de camping weer loslaten voor een periode en daarom bevelen we de campinggasten aan in uw gebeden. Dat God het geplante zaad zal laten groeien in hun hart. Na de moeizame aanloop naar Dabar 2022 voelen we ons extra gezegend met deze bijzondere week. Het maakt kwetsbaar. Het zijn niet onze handen, onze voeten, onze mond, die het werk voort laten gaan. Maar God zelf! En daar wil Hij ons voor gebruiken. God zelf maakte de jeugd op de camping hongerig. God zelf maakte de Dabaristen bereid. We zijn dankbaar dat er twee dabaristen uit de Bommelerwaard bij waren en dat we merken dat de betrokkenheid van de gemeenten groeit. Wilt u daarom ook nu al danken & bidden voor Dabar 2023? Dat God mensen bereid maakt om het Evangelie te verkondigen onder deze kwetsbare groep mensen op camping De Rietschoof?

Met vriendelijke groet, commissie Dabar Aalst (Jeline, Evelien, Teunis, Arinde en Connie)

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht