Vorig bericht   Volgend bericht

Gezinsdienst Bruchem

Geplaatst op 17 januari, 2023

Deze week wordt op De Bron een themaweek school-kerk-gezin gehouden. Het thema van de week is ‘God is erbij!’ Er zijn Bijbelverhalen verteld over het volk Israël dat door de Rode Zee gaat, over vier mannen in een vurige oven, over Jezus die wandelt op de zee en over een aardbeving in de gevangenis. Moeilijke situaties zijn dat. Je ziet zelf geen uitkomst, maar God is erbij! Dat is ook nu nog zo. In welke situatie wij ons ook bevinden, de Heere is erbij. Hij kent ons en zorgt voor ons. Dat belooft Hij zelf in Zijn woord.? 

De tekst die de kinderen leren is uit?Jesaja 41:13 ?‘Want ik ben de HEERE uw God, Die uw rechterhand vastgrijpt en tegen u zegt: Wees niet bevreesd, Ik help u.’ ? 

De kinderen zamelen deze week flessen in voor vluchtelingen die al jaren in Griekenland verblijven en eigenlijk een beetje vergeten worden.? We hopen dat we veel weg kunnen geven aan hen die het zo goed kunnen gebruiken. 

Zondagochtend 22 januari is de afsluiting in de Bruchemse kerk. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in school en eventueel nog wat liederen te zingen. Ieder is van harte welkom! 

Bidt u mee voor een gezegende week en kerkdienst? 

Team De Bron 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht