Hervormde Gemeenten van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert

Wij heten u van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeenten van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert. Wij komen elke zondag samen om 9.30 uur en 18.30 uur.

Op deze website vindt u informatie over wie we zijn als kerk, wat we doen als gemeenten en wat we geloven.

Doopdienst in Kerkwijk

In Kerkwijk begint D.V. zondag 12 juli de tweede dienst ’s middags om 15.30 uur in plaats van ’s avonds. In deze middagdienst zal de Heilige Doop worden bediend. Voor de kinderen is er een kerkboekje bij deze dienst en een kleurplaat. Gezinnen die thuis via de uitzending luisteren kunnen dit downloaden en printen [tip: druk het boekje af als ‘brochure’  of ‘booklet’].

Kerkboekje        Kleurplaat

Handout zondagavond 12 juli - Bruchem

Voor de avonddienst in Bruchem op 12 juli is er weer een handout beschikbaar die u hieronder kunt downloaden

Handout avonddienst Bruchem

Belijdenisdienst op zondagochtend 19 juli

Op zondagochtend 19 juli is er de belijdenisdienst waarin zeven leden van onze gemeente openbare belijdenis van hun geloof hopen te doen. De liturgie van deze dienst kunt u hieronder vinden. Dit is een gezamelijke dienst die wordt uitgezonden vanuit Bruchem.

Liturgie Belijdenisdienst

Aanmelding kerkdiensten

Vanaf zondag 5 juli mogen we weer met een groter aantal personen in de kerk samenkomen. Als u naar de kerk wilt komen en zich nog niet hebt opgegeven, wilt u dit dan nog doen? We proberen een vaste indeling te maken waarmee we meerdere weken vooruit kunnen. Hopelijk hoeven er dan later alleen nog kleine aanpassingen plaats te vinden bij afmeldingen (vakantie / ziekte) of wisselende diensten van mensen met een onregelmatig beroep. Er is ook weer kinderoppas.
Als u zich al hebt aangemeld, wilt u dan wilt u de zondagen dat u op vakantie bent doorgeven aan uw scriba (scriba@hervormdkerkwijk.nl of scriba@hervormdbruchem.nl), zodat we deze zondagen iemand anders kunnen uitnodigen?

Klik op de button om verder te gaan naar de aanmeldingspagina. (aanmelden hoeft maar één keer)

IK WIL NAAR DE KERK

Beleidsplan 2020-2024

Het door de kerkenraden op 1 juli vastgestelde beleidsplan 2020-2024 is op de website geplaatst. Ook is een toelichting op de laatste wijzigingen opgenomen, naar aanleiding van opmerkingen uit de gemeenten en de gemeenteavond op 9 maart.

Beleidsplan 2020-2024

Alle berichten