Ouderlingen

De ouderlingen vergaderen volgens de orde van de kerk en dragen er zorg voor, dat alles in de gemeente met orde geschiedt, dragen mede verantwoordelijkheid voor de bediening van het Woord en van het rechte gebruik van de Sacramenten, zijn ambtelijk tegenwoordig bij de kerkdiensten en hebben voorts, tezamen met de herder en leraar, het opzicht over de gemeente, alsook zijn zij, met de herder en leraar, bezig in de herderlijke zorg, de catechese, de arbeid onder hen, die van het Evangelie vervreemd zijn en de geestelijke vorming van de jeugd.

Bruchem

Naam Wijk

A. de Boer
a.deboer@hervormdbruchem.nl

St. Antoniestraat, Broekseweg, Inktfordseweg, Kolkweg, Middelstraat, Nieuwstraat, Parallelweg, Steenweg, Viaductweg, Vlierdseweg en gemeenteleden buiten Bruchem.

P.J. van den Bogerd
p.vandenbogerd@hervormdbruchem.nl

Fazantstraat, Gruttostraat, Kerkplein, Kerkstraat, Kievitstraat, De Kosterijstraat, Patrijsstraat.

D.G. Kos
d.kos@hervormdbruchem.nl

Boerenzwaluw, Burge, Dorpsstraat, Hoogveldweg (Bruchem), Kleinestraat, Molenstraat, Ottersdam, Veldleeuwerik, Vreedstraat.

A. van Drunen
a.vandrunen@hervormdbruchem.nl

Broekheuvelstraat, Dwarsstraat, Geerweg, Groenelaantje, Groenestraat, Krangstraat, Kwartelkoning, Peperstraat, Ruttenweg.

A. Baron
scriba
a.baron@hervormdbruchem.nl

Gemeenteleden in 't Slot te Gameren, De Wielewaal in Zaltbommel, Het Zonnelied en De Lindeboom te Ammerzoden.

J.J. Huisman
j.huisman@hervormdbruchem.nl

Akkerstraat, Annekeshof, Diaconieshof, Korte Groenestraat, Hoenderveld, Kerkeland, Kershof, Burg. De Kortstraat.

C. van Bruchem

H.J. van Tuijl

G.C. Valk
Tevens kerkrentmeester