Gemeentedag 2020

Ivm de coronacrisis willen we de startdag in beperkte vorm laten doorgaan.

Zaterdag 19 september vanaf 16.30 (inloop vanaf 16.00 uur) houden we een picknick, waarbij iedereen voor zichzelf eten en drinken meebrengt. Na het eten willen we nog wat zingen.

Gevraagd wordt om de corona-maatregelen in acht te nemen en aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Plaatsen worden gemarkeerd en twee stoelen geplaatst, graag voor kinderen picknickkleed meenemen. Looppaden zullen ruim worden opgezet zodat er toch mogelijkheid bestaat, zij het op afstand, elkaar te ontmoeten.

Locatie Bruchem: weiland bij de rommelmarktschuur van Huisman (Middelstraat 2)
Locatie Kerkwijk: tuin Piet Oomen (Aalderwijksestraat 2a, auto's en fietsen parkeren bij de kerk).

Opgeven uiterlijk vrijdagavond.

Opgeven:

Voor de voorbereidingen is het noodzakelijk om u op te geven. Doe dit door onderstaand formulier in te vullen.