Gemeentedag 2018

Startweekend winterwerk seizoen '18/'19 – Het is inmiddels september en dat betekent dat het bijna zover is, het startweekend is in zicht. Als gemeente mogen we het winterwerk beginnen met elkaar. Het startweekend zal plaatsvinden op D.V. 15 en 16 september rond het thema 'Met hart en ziel'.

Op zaterdag 15 september bent u en ben jij vanaf 13.00u van harte welkom in de Bruchemse kerk. Daar zullen we om 13.15u van start gaan met de opening van de dag. Daarna staat er een activiteit naar keuze op het programma. De keuze is als volgt:

• Fietstocht 30a35 km
  • Wielrennen tocht 65 - 85 km (conditie vereist en er is douchegelegenheid geregeld)
  • Workshop toetjes maken
  • Workshop creatief met hout (Meetlat/weekplanner/sleutelbord/ tekening op steigerhout)
  • Historische wandeling (VOL)
  • Pijl en boogschieten-Volleybal
  • 12-16 jarige Volleybal
  • 4-11 jaar Kinderprogramma (4-8 jaar / 9-11 jaar)

Na de activiteiten komen we rond 17.00u weer bij elkaar in Eben Haëzer voor een warme maaltijd en zullen we de dag om 18.30u afsluiten met een sing-in in de kerk van Bruchem. De activiteiten en maaltijd zijn vrij toegankelijk, waarbij we de giftenbus ter bestrijding van de onkosten warm aanbevelen (richtbedrag €5,- per volwassene).

Wilt u uw keuze-activiteit voor uiterlijk dinsdag 11 september doorgeven via onderstaand formulier of telefonisch aan Sijlize Struijk: 0418-648010. Het is ook mogelijk om u apart op te geven voor de maaltijd. Ook is het mogelijk om opgehaald worden, neem hiervoor ook contact op met Sijlize Struik.

Op zondagochtend 16 september is er in beide kerken een speciale dienst rond het thema ‘Met hart en ziel'. Na deze dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

We hopen op uw komst en zien uw opgave graag tegemoet! Bidt u mee voor een gezegend winterseizoen?

Werkgroep startweekend

Oproepje.

We zoeken bij het kinderprogramma nog enthousiastelingen die ons willen helpen. Wanneer u dit leuk vindt, kunt u zich opgeven bij Marinda Blokland marindavheijkop@gmail.com.

Opgeven:

Geef hieronder uw eerste en tweede keus op, dan zorgen we dat u / jij wordt ingedeeld. U kunt zich ook alleen voor het eten opgeven. Voor de sing-in is het niet nodig om u op te geven.

Iedereen moet zich afzonderlijk opgeven. Dit kan tot uiterlijk 11 september!

Vergeet niet om uw kinderen ook op te geven, of ze nu meegaan op de fiets, of naar het kinderprogramma gaan. Als ze opgegeven worden kunnen we er voor zorgen dat er genoeg plek / eten en drinken voor ze is!