Vorig bericht   Volgend bericht

Zomerkring

Geplaatst op 14 mei, 2020

Dankzij de versoepelingen van de overheidsmaatregelen kunnen we binnenkort van start gaan met de zomerkring in onze kerkelijke gebouwen (mits het virus onder controle blijft). We zullen gebruik maken van een ruime opstelling, zodat we minstens anderhalve meter afstand van elkaar houden. We zijn blij dat we zo weer gelegenheid hebben om elkaar als gemeenteleden te ontmoeten en elkaar te spreken rondom een geopende Bijbel. Doet u mee? Vorige zomers bleek deze kring een mooie vorm te zijn waaraan jongere en oudere gemeenteleden meedoen die in het winterwerk in andere samenstellingen bijeenkomen.

De zomerkring komt eens per drie weken samen op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. De geplande data zijn: 2 en 16 juni, 7 en 28 juli en 8 september. Dit seizoen gaan we werken met het boekje ‘Onbezorgd’ (€ 10,99) van ds. Niek Tramper. Het zijn bijbelstudies over de Bergrede (Mattheüs 5-7). Ieder bereidt het per keer voor door vooraf een hoofdstukje uit het boek te lezen. Dan bespreken we op de kringavond in kleine groepen de vragen. De predikanten hebben om beurten de leiding.

Wie mee wil doen, vragen we dringend zich uiterlijk 20 mei aan te melden bij ds. Van Zetten (dominee@hervormdbruchem.nl). Dit is nodig om het juiste aantal boekjes te bestellen, maar ook om de anderhalvemetersituatie goed te organiseren. Nu het winterwerk abrupt is gestopt, kunnen we ons voorstellen dat wie niet eerder aan de zomerkring meedeed, het voor dit jaar mooi vindt mee te doen. Schroom niet u aan te melden, want indien nodig zorgen wij voor meer ruimten of avonden om dit verantwoord te realiseren. Wij zien er naar uit u en jullie te ontmoeten!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht