Vorig bericht   Volgend bericht

Zomerkring

Geplaatst op 28 maart, 2018

Tijdens het winterwerk komen vele gemeenteleden op verenigingen en kringen bij elkaar om zich samen te verdiepen in de Bijbel. De andere helft van het jaar ligt dit grotendeels stil. Sommigen missen in deze periode het onderling gesprek over het geloof. Daarom nodigen we u en jullie dit jaar uit voor de zomerkring. Eens per drie weken komt deze kring bijeen op dinsdagavond, van 20.00 tot 21.30 uur. De eerste avonden zijn op 24 april en 15 mei en we gaan door tot augustus. In totaal zijn er zes data gereserveerd.

De zomerkring is voor alle leeftijden. U komt weer eens met andere mensen in gesprek dan in de gebruikelijke verbanden van het winterwerk. De opzet is eenvoudig: voor elke kringavond leest u thuis één hoofdstukje uit het boek ‘Bloeien, snoeien en groeien’ van dr. H. van den Belt (gemiddeld 15 bladzijden per keer). Dit gaat over geloofsgroei en steeds dichter bij God leven. Als predikanten leiden we de avonden om en om. Na de opening gaan we in kleine groepen uit elkaar en worden enkele vragen besproken over het gelezen hoofdstuk. Aan het einde is er een korte plenaire afsluiting. U dient zelf het boekje aan te schaffen, waarover u meer leest in het volgende stukje.

 

Boekje zomerkring
Het mooie boekje ‘Bloeien, snoeien en groeien.’ van  dr. H. van den Belt kost € 14,95. U kunt dit bestellen bij de boekentafel, het liefst via e-mail (boekenbruchem@gmail.com) of anders telefonisch (0418-642712). Bij voorkeur heeft de boekentafel alle bestellingen op 13 april om 12.00 uur binnen. Wie vóór deze datum bestelt, krijgt het boekje tussen 19 en 21 april thuisbezorgd. Betalen kan via een overschrijving. U mag het natuurlijk ook zelf ophalen bij de boekentafel op Ottersdam 2 in Bruchem.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht