Vorig bericht   Volgend bericht

VBW 2021

Geplaatst op 13 juli, 2021

Aanmelding kinderen/tieners
Het schooljaar loopt al ten einde, dat betekent dat de vakantie dichterbij komt! In de laatste week van de schoolvakantie, van 29 augustus t/m 5 september, houden we weer VakantieBijbelWeek. We blijven hopen en bidden dat we elkaar dit jaar weer écht kunnen ontmoeten op het veld. Er worden verschillende maatregelen genomen om een veilige VakantieBijbelWeek te vieren op het veld. Om de veiligheid en orde extra te kunnen waarborgen vragen we dit jaar of ook alle deelnemende kinderen en tieners zich willen opgeven via de website www.vakantiebijbelweek.net. We hebben er ontzettend veel zin in, dus we zien jullie aanmeldingen heel graag verschijnen. Niet vergeten hè?

Aanmelding vrijwilligers 
Ook voor de medewerkers is het mogelijk om je aan te melden via de website van de VBW. Dit jaar is alle hulp weer méér dan welkom, dit omdat de schoolvakantie erg laat valt en verschillende scholen en universiteiten al zijn begonnen. Daardoor moeten we helaas verschillende trouwe vrijwilligers missen. Dus heb jij nog wel vakantie en heb jij ook zoveel zin om alle kinderen en tieners een fantastische week te bezorgen? Geef je dan snel op! We hopen dat we op tijd weer op alle hulp kunnen vertrouwen.

Veiligheidsmaatregelen Corona
Om op een veilige manier VakantieBijbelWeek te kunnen vieren zijn verschillende maatregelen genomen. Er zijn aanpassingen gedaan aan de indeling en het programma van de dag, maar ook aan de infrastructuur op- en rondom het veld. Natuurlijk blijven we de adviezen opvolgen en worden extra maatregelen genomen als dat nodig is We hopen op een later moment meer concrete informatie te delen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht