Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek

Geplaatst op 03 augustus, 2021

Spelmiddagen tieners
Tijdens de kindermiddagen doen we met alle kinderen spellen op het veld. Dit jaar maken we het voor de deelnemers van 11 en 12 jaar (groep 7 en 8) wat spannender en uitdagender dan anders! In plaats van de gebruikelijke spelletjes gaan jullie op dinsdag en woensdag een speciaal spelparcours voor tieners doen. Durf jij het aan?

Dringende oproep vrijwilligers 
De VBW komt al snel dichterbij. Heel graag doen we nog een dringende (!!) oproep voor vrijwilligers. Zoals al eerder beschreven valt de schoolvakantie dit jaar erg laat en moeten we veel jonge vrijwilligers missen omdat scholen en universiteiten al zijn begonnen. We doen daarom graag een oproep aan een ieder die tijd kan en wil vrij maken om op de VBW te helpen. Samen kunnen we veel kinderen en tieners een fantastische week bezorgen! Opgeven kan via onze website www.vakantiebijbelweek.net/opgeven. We hopen en vertrouwen op uw/jouw hulp en zien heel graag aanmeldingen tegemoet.

Startavond medewerkers
Op maandagavond 30 augustus om 19:30 uur willen we de VBW gezamenlijk als stuurgroep en vrijwilligers starten. We zullen kort wat praktische zaken doornemen en Gods zegen vragen over de week. Zet je het alvast in de agenda?

Pannenkoekenbakkers
Op donderdagmiddag 2 september willen we de kinderen zoals gewoonlijk weer graag verrassen met pannenkoeken. Bent u die middag in de gelegenheid om pannenkoeken te bakken en deze uiterlijk 15:45 uur aan te leveren? Dan maakt u heel veel kinderen blij! Geef u op bij Helene van Drunen (06-31062850), door te mailen naar vakantiebijbelweek@gmail.com, of via onze website www.vakantiebijbelweek.net. U hoort vervolgens wat er van u wordt verwacht. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht