Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek 2021

Geplaatst op 07 september, 2021

Bedankt!
Wat was het heerlijk en fijn dat we elkaar weer hebben ontmoet in de tent en op het veld. We hebben genoten van een VBW met prachtig weer en veel enthousiaste kinderen, tieners en vrijwilligers. Door de verhalen en de liedjes hebben we geleerd dat God contact maakt met ons. Net als Petrus mogen ook wij er op vertrouwen dat God voor ons zorgt. Bidt u mee dat de kinderen, tieners en volwassenen ook na afloop van deze week op zoek blijven gaan naar Jezus?

We danken op de eerste plaats de Heere God voor alle zegeningen die we ontvingen voorafgaand en tijdens de VBW. We willen alle medewerkers bedanken voor de onmisbare hulp en inzet. Ten slotte willen we iedereen bedanken die de VBW tot hulp is geweest door het beschikbaar stellen van materialen, zichtbaar of achter de schermen. Dank daarvoor!

Foto's van de VBW zijn te vinden op www.vakantiebijbelweek.net/fotos-2021

Gevonden voorwerpen
Er zijn verschillende spullen/ kledingstukken achtergebleven op het veld. Ben je iets verloren? Stuur dan een mailtje naar Gea van der Steeg (steven.gea@vandersteeg.org). Dan doen we ons best om alles weer op de juiste plek te krijgen.

Shirtjes medewerkers
Heb je nog een groen shirtje thuis? Deze mag je inleveren bij Annette Huisman (Kwartelkoning 13 in Bruchem). Let op: het shirtje hoeft niet gewassen te zijn.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht