Vorig bericht   Volgend bericht

Vakantiebijbelweek 2018

Geplaatst op 12 juni, 2018

Dagthema’s:
Dit jaar staan we stil bij het thema ‘Zoek het uit’. Dat klinkt als een belangrijke opdracht! Samen gaan we opzoek naar wie Jezus is en wat we van Hem kunnen leren.
Dag 1: Hoe Jezus de 10 melaatse mannen geneest.
Dag 2: Hoe Jezus het verloren schaap redt.
Dag 3: Hoe Jezus met zijn macht de storm op het meer stilt.
Bent u/ben jij er ook bij? Op de website www.vakantiebijbelweek.net kun je je opgeven om mee te helpen.

Toerustingsuur:
Op 25 juni a.s. bereiden we ons voor op de VBW tijdens een toerustingsuur. In dit uur willen we samen zingen, bidden en stilstaan bij het werk van de Vakantiebijbelweek. We nodigen graag jong en oud uit. Oók als je niet meehelpt, maar graag betrokken bent bij de VBW en het werk een warm hart toedraagt, ben je van harte welkom. Ieders gebed is van grote waarde voor het werk onder kinderen en tieners. We hopen op uw komst op maandag 25 juni om 19.45 uur in Pro Rege!

Avondprogramma:
Bij velen van ons is bekend dat de Vakantiebijbelweek een superstoer en uitdagend tiener- en avondprogramma heeft, met onder andere de zeskamp en de survival. Voor beiden avondactiviteiten zijn we op zoek naar creatieve denkers en/of actieve aanpakkers die het leuk vinden om deze activiteiten met de stuurgroep voor te bereiden. Lijkt het je leuk, of wil je meer informatie? Dan zoeken we jou! Mail dan naar vakantiebijbelweek@gmail.com. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht