Vorig bericht   Volgend bericht

VakantieBijbelWeek

Geplaatst op 23 augustus, 2018

We mogen terugkijken op heel mooie en geslaagde week. Veel kinderen en tieners kwamen samen in de tenten om op zoek te gaan naar Jezus. In de Bijbelverhalen, gesprekken en spellen hebben we mogen ontdekken wie Jezus voor ons is. Dat Hij leeft, vergeeft, geneest en altijd bij ons wil zijn. Bidt u mee dat de kinderen, tieners en volwassenen ook na afloop van deze week op zoek blijven gaan naar Jezus?

We danken op de eerste plaats de Heere God voor alle zegeningen die we ontvingen voorafgaand en tijdens de VBW. We willen alle medewerkers bedanken voor de onmisbare hulp en inzet. Ten slotte willen we iedereen bedanken die de VBW tot hulp is geweest door het beschikbaar stellen van materialen, zichtbaar of achter de schermen. Dank daarvoor!

Praktische zaken
Tijdens de VBW droegen alle medewerkers een groen shirtje. Zou iedereen die nog zo'n shirt thuis heeft dit ongewassen (!) willen inleveren bij Annette Huisman? Haar adres is: Kwartelkoning 13 te Bruchem.
Ben je op het terrein iets verloren of vergeten? De gevonden voorwerpen/kledingstukken zijn af te halen bij familie Den Otter, Kershof 5 te Bruchem.

Financiële steun
Het organiseren van de VakantieBijbelWeek brengt elk jaar veel kosten met zich mee. Mede dankzij u kunnen we veel kinderen en tieners voor het eerst of opnieuw over de HEERE God vertellen. Wilt u het werk van de VBW steunen? Als u zondag de collecte hebt gemist of nog iets extra’s wilt geven, kunt u uw gift overmaken op het bankrekeningnummer RABO 0374 386 099. Hartelijk dank!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht