Vorig bericht   Volgend bericht

Huis-Bijbelkringen

Geplaatst op 07 september, 2018

Zoals bekend, zijn er in onze gemeenten meerdere huisbijbelkringen actief. In een open en ontspannen sfeer wordt er rondom de geopende Bijbel Gods Woord onderzocht. Men komt eens per 2 of 3 weken bij elkaar. Vanuit de kringen hoorden we dat het goed en samenbindend is om rondom het Woord samen te komen. Graag willen we daarom het gesprek in de kringen voortzetten. Als u al deelneemt aan een kring, dan ontvangt u van uw kringleider bericht wanneer de kring weer van start gaat. 

Als u of jij nog niet deelneemt en wel belangstelling hebt, neem dan contact op met één van de onderstaande kringleiders/contactpersonen. De avond waarop de kring meestal samenkomt staat er achter. Hartelijk welkom! 

Voor algemene vragen over de kringen kunt u / jij contact opnemen met ouderling J. van Kuilenburg scriba@hervormdkerkwijk.nl. Als een kring te groot wordt, is er altijd de mogelijkheid om een nieuwe kring te starten of aan te sluiten bij een andere kring. We hopen en bidden dat de Heere deze manier van samen gemeente zijn zal zegenen en doen zijn tot opbouw van Zijn Koninkrijk. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht