Vorig bericht   Volgend bericht

Ds. A. van Zetten schrijft boekje over ons Godsbeeld

Geplaatst op 08 oktober, 2019

Ds. Van Zetten schreef een boekje over de vraag welk beeld wij van God hebben. Dit boekje is onlangs verschenen en verkrijgbaar in de boekhandel onder de titel “Mijn beeld van God.” Het is een bijbelse verkenning, waarbij ook ingegaan wordt op actuele vragen.

Van God werden en worden veel beelden gemaakt. God wil dat we Hem liefhebben zoals Hij is. Maar, (hoe) kennen we Hem? In Mijn beeld van God. Een bijbelse verkenning, spiegelt ds. A. van Zetten ons Godsbeeld aan hoe God Zichzelf openbaart in de Bijbel. Hij besteedt daarnaast aandacht aan hoe het fout kan gaan met ons Godsbeeld, bijvoorbeeld door onze opvoeding of door ingrijpende gebeurtenissen. Ook actuele vragen over Gods toorn en liefde komen aan de orde.
De verschillende thema’s kunnen voor persoonlijke bezinning op ons Godsbeeld gebruikt worden. De opzet met gespreksvragen en een bijbelgedeelte per hoofdstuk biedt een mooie mogelijkheid om over ons beeld van God in gesprek te zijn.
‘Mijn beeld van God’ kost € 13,95. Het is o.a. te bestellen bij de boekentafel van de familie Bragt in Bruchem. boekenbruchem@gmail.com

 

Terug naar het nieuwsoverzicht