Verkoop en inzamelen rommelmarktspullen

Datum: zaterdag 4 december 2021
Tijd: 09:00 uur
Locatie: Middelstraat 2


 

Op zaterdag 4 december van 9.00 tot 12.00 uur staan de deuren aan de Middelstraat 2 in Bruchem weer open. Op zoek naar een origineel cadeau? Kom gezellig winkelen voor het goede doel. Een ruim aanbod van speciale kerstdeco, vogeltaarten en vogelvoer-hangers, veelal gemaakt door onze creatieve ploeg. Ook andere mooie kerst- en cadeauartikelen, brocante, serviezen en DVD´s, CD´s en LP´s. Er is ruim keus in kleding en schoenen aangepast aan de tijd van het jaar. Op de boekenafdeling is er extra aanbod voor de kersttijd, b.v. als cadeautje, maar ook een flinke sortering Bijbelse dagboeken voor kleine prijsjes. En natuurlijk het standaard aanbod van allerhande spullen zoals u van ons gewend bent.

We ontvangen die morgen ook graag spullen die bij u overbodig zijn, maar nog goed bruikbaar voor anderen. Nog draagbare schoenen en (schone) kleding kunnen worden ingeleverd. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is er deze ochtend geen ophaalservice. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen, zoals de 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht.

Denkt u ook aan het oud ijzer en andere metaalsoorten? Een speciale inzamelbak kan daarmee worden gevuld voor het goede doel.

Meer informatie: rommelmarkt