Rommelmarkt

Datum: zaterdag 3 juni 2023
Tijd: 09:00 uur
Locatie: Bruchem


 

Rommelmarkt in Bruchem 

Op zaterdag 3 juni is het zover: de rommelmarkt! Van 9.00 tot 15.00 uur kunt u rond de Bruchemse kerk, De Kosterijstraat en Eben Haëzer weer terecht voor allerlei leuke spullen die u elders niet vindt. In Eben Haëzer staan meer dan 10.000 boeken gesorteerd op u te wachten. Daarnaast de bekende tent met brocante spullen en kramen vol met serviezen, babyspullen, schilderijen, lampen, elektra, kleding, potten en pannen, lp’s, bloemen, tuinplanten en nog veel meer; te veel om op te noemen. Voor iedereen zit er wel iets bij. De meubelboulevard is dit jaar op de parkeerplaats bij de kerk. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen: een rondrit met de huifkar, het visspel, het springkussen,

speelgoed, snoep en ijs. Ook de catering is weer als vanouds, met o.a. friet, pannenkoeken, broodjes gezond, hamburgers, saté, koffie, thee, fris en vers gemaakte aardbeienvlaaitjes.

In meer dan veertig jaar is deze jaarlijkse rommelmarkt uitgegroeid tot de grootste rommelmarkt van de regio en een jaarlijks hoogtepunt in de Bommelerwaard. De opbrengst komt weer ten goede aan onze plaatselijke gemeenten en aan de door de commissie ‘Samen Delen’ gesteunde doelen zoals in Roemenië, in Bulgarije, het evangelisatiewerk van de Noorderkerk te Amsterdam en de Open Maaltijd. We hopen dan ook weer velen op de rommelmarkt te ontmoeten!