Inzamelen rommelmarktspullen en kerstfair

Datum: zaterdag 7 december 2019
Tijd: 09:00 uur
Locatie: Middelstraat 2


 

Op zaterdag 7 december is de schuur op Middelstraat 2 in Bruchem weer open van 9.00 tot 12.30 uur. Op deze ochtend staan de bovengenoemde kramen weer opnieuw voor u ingericht. Tevens is er voor de inwendige mens naast koffie en thee ook een heerlijk broodje hamburger.

We ontvangen dan graag uw overtollige spullen, bijv. meubels (geen grote wandmeubels), kleding, verlichting, werkende elektrische apparaten (geen computers en elektronische orgels). Ook laptops, platte schermen voor pc, werkend witgoed, hobbyartikelen, fietsen, serviesgoed, boeken, enz. zijn welkom. Kunt u het zelf niet brengen? Onze vrijwilligers halen het zaterdagmorgen 7 december graag bij u op. Bel dan uiterlijk vrijdag vóór 21.00 uur Jan Huisman (06-41705445) of Gerard den Otter (06-15695428).

Zoals gewoonlijk zijn ingezamelde spullen op die ochtend ook te koop. Elke eerste zaterdag van de maand hopen we open te zijn, maar moet er tussendoor iets weg of is er iets nodig, bel dan bovenstaand 06-nummer van Gerard den Otter voor een afspraak. Medewerkers worden verwacht volgens het rooster en starten om 9.00 uur. Meer informatie: www.rommelmarkt-bruchem.nl 

Tot ziens in de schuur, de activiteitencommissie.

Meer informatie: www.rommelmarkt-bruchem.nl