Hervormde Gemeenten van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert

Wij heten u van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeenten van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert. Wij komen elke zondag samen om 9.30 uur en 18.30 uur.

Op deze website vindt u informatie over wie we zijn als kerk, wat we doen als gemeenten en wat we geloven.

Diensten Kerkwijk uitgesteld

Er is hard aan gewerkt om vóór zondag 7 juni ook in Kerkwijk een goede beeldverbinding te hebben. Bij het bedrijf waar de opdracht is geplaatst, hebben de camera’s een langere levertijd dan aanvankelijk verwacht. De nieuwe datum van een zondag waarop het naar wij hopen klaar kan zijn is D.V. 21 juni (in deze tijd is het moeilijk zekerheid te bieden). Omdat veel luisteraars thuis het erg op prijs stellen dat ze de voorganger kunnen zien, is besloten om op 7 en 14 juni nog niet in de kerk van Kerkwijk samen te komen en de gezamenlijke diensten vanuit Bruchem voort te zetten.

Aanmelding kerkdiensten

In de maand juni is het weer mogelijk een kerkdienst in de kerk bij te wonen. Wij moeten wel het aantal aanwezigen per dienst beperken en daarom is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt. Hiervoor hoeft u geen lid of regelmatige kerkganger te zijn. Ieder is van harte welkom!

Klik op de button om verder te gaan naar de aanmeldingspagina.

IK WIL NAAR DE KERK

Kerkdiensten zondag 31 mei en maandag 1 juni (pinksteren)

Aankomende zondag worden er weer 2 diensten (9.30 uur en 18.30 uur) uitgezonden via de website. Maandag wordt er om 9.30 uur een dienst uitgezonden via de website. Voor beide ochtenddiensten is er voor de voorzang een liedblad beschikbaar.

Liedblad pinksteren

Waarheidsvriend - Corona gerelateerde artikelen

We hebben weer een pdf-bestand ter beschikking gekregen van De Waarheidsvriend met artikelen gerelateerd aan het Coronavirus (artikelen uit De Waarheidsvriend nr. 20 en nr. 21 en een gebed). Aanbevolen!

Gebed         Waarheidsvriend 21       Waarheidsvriend 20

Werkvakantie Bulgarije | Stuur een kaart

Als Bulgarijegroep zijn we bezig geweest met het opzetten van verschillende acties, maar in verband met het coronavirus kunnen niet al onze acties doorgaan. We hebben daarom iets bedacht wat we juist in deze tijd heel geschikt vinden. Sommige mensen voelen zich eenzaam, zijn bezorgd of werken gewoon ontzettend hard. En hoe mooi is het dan om met iemand mee te leven door middel van een kaartje. Het is belangrijk dat we elkaar blijven ondersteunen en een hart onder de riem steken. Daarom kunt u door ons een kaart laten bezorgen bij een ander. Voor meer informatie over onze actie kunt u kijken op hervormdbruchem.nl/bulgarije. Hiermee steunt u een ander én Bulgarije enorm!

Alle berichten