Samen Delen

De commissie Samen Delen is ontstaan vanuit de Hervormde Gemeenten Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen & Nederhemert en valt onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraden van de beide gemeenten. Samen Delen heeft als doel het leggen en onderhouden van contacten met missionaire en diaconale doelen binnen en buiten haar eigen gemeenten en deze voorzien van hulp uit onze gemeenten en financiële middelen. De inkomsten van de commissie bestaan voornamelijk uit een deel van de opbrengst van de rommelmarkt welke jaarlijks georganiseerd wordt door de Activiteitencommissie.

COMMISSIELEDEN

De commissie bestaat uit een afvaardiging van leden van de Hervormde Gemeenten Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen & Nederhemert. De taken binnen de commissie zijn verdeeld naar projecten. De verantwoordelijken onderhouden de contacten met het project en doen verslag van de voortgang van de activiteiten.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

Gijs Verhoeks
Voorzitter 0418-516246