Vorig bericht   Volgend bericht

Werkvakantie Bulgarije 2017

Geplaatst op 19 september, 2017

Op vrijdag 8 september hebben de jongeren die afgelopen zomer naar Vratza geweest zijn hun ervaringen en belevenissen gedeeld met de gemeenteleden. Het was bijzonder mooi om te zien met hoeveel enthousiasme er gewerkt is met de kinderen in de tehuizen. Ook is er veel kluswerk verricht. We kunnen trots zijn op onze jongeren!

Als u de avond gemist hebt kunt u nog een filmpje zien op de website van Samen Delen en op de facebookpagina. Een deel van de opbrengst van de acties is besteed aan het klus- en kinderwerk. Een ander deel is nog niet besteed, maar zal in de komende tijd besteed worden aan bekostiging van de opleiding van een aantal jongeren, waarvoor normaal geen geld en onderwijs beschikbaar is. Hiermee kunnen de jongeren die dit willen, werken aan een betere toekomst. Als u hier nog aan wilt bijdragen, kan dat door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL44RBRB0954843282 ten name van Stichting Werkvakanties Samen Delen. We willen u hartelijk danken voor uw deelname aan de acties, uw bijdragen, uw hulp en uw gebed.

 

Evaluatie acties werkvakantie Bulgarije - De komende maand gebruiken we om de acties evalueren. We zijn benieuwd wat gemeenteleden vonden van de acties die we de afgelopen jaren gehouden hebben. Het helpt de nieuwe groep om weer acties te gaan houden voor hun werk in Bulgarije.  U of jij kunt daarvoor de link naar de peiling vinden op de website (www.samendelen.net).

 

Werkvakantie Bulgarije 2018 – Tijdens de presentatie zijn ook de plannen voor het volgende jaar bekend gemaakt. Voor komend jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste jongeren die twee weken van hun zomervakantie willen geven aan dit mooie project. Als je belangstelling hiervoor hebt en je bent 16 jaar of ouder, kun je vanaf nu je aanmelden via de website www.samendelen.net (werkgroep Vratza). Neem de tijd om erover na te denken, maar wacht niet te lang. Meld je aan voor 15 oktober. We willen graag half oktober starten met de nieuwe groep. De voorbereidingen van de werkvakantie zal af en toe ook wat tijd van je vragen. We zijn benieuwd naar jullie reactie! Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Izak Bragt of Neline van Loon.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht