Gemeentedag 2017

Zoals ieder jaar wordt het winterseizoen geopend met een startweekend. Dit zal plaatsvinden op D.V. 16 en 17 september.

Op zaterdag 16 september bent u en ben jij vanaf 13.15 uur van harte welkom in de kerk van Kerkwijk, we beginnen om 13.30 uur. Na de opening zullen we splitsen voor de workshops.
U kunt kiezen uit één van de volgende workshops:

Fietsen Fietstocht van ongeveer 25 km met een tussenstop (zonder rondleiding).
Toetjesworkshop 14+ Een workshop om toetjes te maken. Lever een bijdrage aan de toetjes voor vanavond en doe inspiratie op voor thuis.
Creatieve workshop 16+ Wat het precies wordt blijft een verrassing, maar iets decoratiefs maken van fietsbanden dat lijkt me een flinke uitdaging!
Wandeling door Kerkwijk Onder leiding van iemand die veel van de Kerkwijkse historie weet. Een flinke wandeling, twijfelt u of u mee kunt…vraag het gerust!
Volleyballen/boogschieten Deze sportieve workshop is voor iedereen vanaf 14 jaar en ouder!
Spelletjes middag Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Graag opgeven i.v.m. het aantal medewerkers dat nodig is.
Gekke koeien schilderen Workshop speciaal voor tieners van 11 t/m 14 jaar.

Na de activiteiten komen we rond 16.45 uur weer bij elkaar in Pro Rege voor een warme maaltijd en zullen we de dag om 18.45/19.00 uur afsluiten met een sing-in in de kerk van Kerkwijk. De activiteiten en maaltijd zijn vrij toegankelijk, waarbij we de giftenbus ter bestrijding van de onkosten warm aanbevelen (richtbedrag €5,- per volwassene).

Op zondagochtend 17 september is er in beide gemeenten in de ochtenddienst een preek naar aanleiding van het thema van komend seizoen, met na afloop koffie en samen napraten in de verenigingsgebouwen. U komt toch zeker ook?

We hopen op uw komst en zien uw opgave graag tegemoet! Bidt u mee voor een gezegend winterseizoen?

Opgeven:

Geef hieronder uw eerste en tweede keus op, dan zorgen we dat u / jij wordt ingedeeld. U kunt zich ook alleen voor het eten opgeven. Voor de sing-in is het niet nodig om u op te geven.

Iedereen moet zich afzonderlijk opgeven. Dit kan tot uiterlijk 13 september!

Vergeet niet om uw kinderen ook op te geven, of ze nu meegaan op de fiets, of naar het kinderprogramma gaan. Als ze opgegeven worden kunnen we er voor zorgen dat er genoeg plek / eten en drinken voor ze is!